Partacolliet


Peikkopirtin Syyssäde 
"Pipsa"


Pipsan päälajit harrastuksissa ovat agility (AGI-H1) ja paimennus (PAIM E sekä PAIM 1 ERI x 2). Agissa Pipsa on itsenäinen, taitava ja kauko-ohjattavaksi koulutettu. Pipsa on aktiivinen & helposti motivoitavissa, ja vaikka pattereissa riittää virtaa, se osaa myös rauhoittua hyvin. Tiimityö ohjaajan kanssa on Pipsan iso vahvuus.

Pipsa on arjessa helppo: lenkeillä vapaana vauhdikas villikko, joka on aina kivasti kuulolla. Se on avoin & ystävällinen ihmisiä ja kaikenlaisia karvaisia kavereita kohtaan. Pipsa on tyypattu parta3-parta2.


Peikkopirtin Tähden Tuike 

"Tuittu"

Tuittu koiranetissä.

Tuittu on tulisieluinen ja mielettömän fiksu - vauhtia ja tarkkuutta samassa persoonassa, sujuvasti tunnetilasta toiseen siirtyen.
Tuittu kisasi agilityä pikkumaksi-kolmosluokassa kevääseen 2022 asti. Tällä hetkellä pääpaino treeneissä on EVL-tokossa ja rally-tokon VOI- ja MES-tehtävissä.

Tuittu toimii myös työkoirana Taitotiimin koulutuksiin liittyen. Näyttelyissä on piipahdettu muutaman kerran, tuloksena aina ERI ja kerran SA, ROP SERT. Kenties suuntaamme vielä veteraanikehiin!


FI TVA
Peikkopirtin Vappuvuokko
"Hulda"

Hulda koiranetissä.

Hulda on ihan huipputyyppi, minulle täydellinen kumppani niin arjessa, töissä, harrastuksissa kuin kisakaverinakin. AGI3, TVA, vikat kisat molemmissa lajeissa kesäkaudella 2018. Rally-tokossa Hulda kisasi puhtaalla tulossarjalla RTK4. Nykyisin Hulda on pirteä eläkeläismummo!

Hulda on mustasta mieltymyksestäni poiketen sininen. Rentoa, ronskia ja räväkkää asennetta  riittää - Hulda heittäytyy täysillä mukaan hommiin, mutta osaa myös rauhoittua ja keskittyä malttia vaativiin tehtäviin. Hulda toimii luotettavana apulaisena Taitotiimin koulutuksissa.


MUISTOISSA


Pythagoraan Vive Laviolette 
"Hilla"

Hilla koiranetissä.

Hillan kanssa harrastin aktiivisesti agilitya (AGI3 SERT-A), TOKOA (EVL1) ja seniorina Rally-tokoa. RTK3 koularin Hilla kisasi 11-vuotiaana.

Hilla on Peikkopirtin Vappupentueen emo eli Huldan mami ja Tuitun mummo. Hillan kanssa kuljimme yhteistä matkaa yli 16 vuotta ja se oli vilkas oma itsensä viimeiseen päiväänsä saakka.FIN MVA BH
Peikkopirtin Piparminttu
"Piitu"

Piitu koiranetissä.

Peikkopirtin Musta Pekko
"Rompe"

Rompe koiranetissä.

FI MVA
Ruishovin Hebe
"Hebe"

Hebe koiranetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.