Partacolliet

Peikkopirtin Tähden Tuike
"Tuittu"

Tuittu koiranetissä.

Tuittu on tulisieluinen ja mielettömän fiksu - vauhtia ja tarkkuutta samassa persoonassa, sujuvasti tunnetilasta toiseen siirtyen.
Tuittu sarttasi agiuran v. 2017 ja nousi kolmosiin voittaen Suomen partacolliet ry:n & Riihimäen Agility ry:n vuoden Agitulokas tittelin 2017.
Tokossa kilpailee VOIttajaluokassa, viimeisen vuoden on pääpaino ollut agissa. 

Tuittu toimii myös työkoirana Taitotiimin koulutuksiin liittyen. Näyttelyissä on piipahdettu pari kertaa, ekasta tuloksena ERI 1, SA, ROP SERT ja toisesta ERI. Nyt Tuittu mammalomailee keskittyen masun kasvatukseen!


FI TVA
Peikkopirtin Vappuvuokko
"Hulda"

Hulda koiranetissä.

Hulda on ihan huipputyyppi, minulle täydellinen kumppani niin arjessa, töissä, harrastuksissa kuin kisakaverinakin. AGI3, TVA, vikat kisat molemmissa lajeissa kesäkaudella 2018, jatkossa keskitytään rally-tokoon. Startattiin kisaura rallyssa keväällä, nyt RTK1 ja AVO korkattu (98p).

Hulda on mustasta mieltymyksestäni poiketen sininen. Rentoa, ronskia ja räväkkää asennetta  riittää - Hulda heittäytyy täysillä mukaan hommiin, mutta osaa myös rauhoittua ja keskittyä malttia vaativiin tehtäviin. Hulda toimii luotettavana kumppanina & apulaisena Taitotiimin koulutuksissa.


Pythagoraan Vive Laviolette 
"Hilla"

Hilla koiranetissä.

Hilla on pirtsakka mummeli! Hillan kanssa harrastin aktiivisesti agilitya (AGI3 SERT-A), TOKOA (EVL1) ja seniorina Rally-tokoa. RTK3 koularin Hilla kisasi 11-vuotiaana.

Hilla on Peikkopirtin Vappupentueen emo eli Huldan mami ja Tuitun mummo.MUISTOISSA

FIN MVA BH
Peikkopirtin Piparminttu
"Piitu"

Piitu koiranetissä.

Peikkopirtin Musta Pekko
"Rompe"

Rompe koiranetissä.

FI MVA
Ruishovin Hebe
"Hebe"

Hebe koiranetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.